Володимир Коваленко звітував перед спортивною громадськістю Нової Каховки

16 вересня 2020 року в межах свого щорічного звіту перед виборцями міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко зустрівся з тренерами ДЮСШ, працівниками комунального підприємства «Спорт для всіх», футболістами ФК «Енергія», провідними спортсменами Херсонщини.

Відповідно до аудиторії міський голова особливу увагу приділив діям влади щодо розвитку саме спортивної інфраструктури міста та інших населених пунктів Новокаховської громади, повідомляє Online НК.

А тут є чим пишатись. Впродовж останнього року відкрито спортивний майданчик зі штучним покриттям у Дніпрянській школі, завершено будівництво спортивно-футбольного поля «Дніпро» на стадіоні «Енергія», Президент України Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Денис Шмигаль підтримали проект будівництва Центру олімпійських видів спорту «Н2О Нова Каховка».

Не менш амбітні плани щодо спортивних об’єктів на наступні роки. Тут і ремонт спортзалу «Гарт», заміна бігових доріжок на стадіоні «Енергія», ремонт волейбольного та баскетбольного майданчиків, гандбольного поля «Колізей».

«І під всі ці об’єкти ми маємо проектно-кошторисну документацію, що сприяє можливому їх включенню до різноманітних державних програм, фінансування робіт на яких може бути з державного бюджету. Але ми передбачили і своє співфінансування з міського бюджету», – підкреслив Володимир Коваленко.

Головною ціллю уваги влади до спортивної інфраструктури є створення сприятливих умов всім віковим категоріям мешканців міста для занять фізичною культурою і спортом, залучення до міста загально-українських змагань різного рівня. А з побудовою «Н2О Нова Каховка» – і міжнародного рівня!

Після завершення звіту, міський голова відповів на різноманітні питання присутніх, що торкались життя у місті та дій міської влади.

Наприкінці зустрічі слово взяв головний тренер ФК «Енергія» Олег Федорчук. Він сказав, що будучи киянином, за свою тренерську кар’єру жив і працював у різних містах України. Але такої співпраці міського голови і всієї влади щодо підтримки та розвитку спорту ніде не бачив.

Звертаючись особисто до міського голови, він сказав: «Володимир Іванович, ви тут згадали зустріч з Володимиром Гройсманом, колишнім мером Вінниці. Я саме при ньому 5 років працював з тамошнім футбольним клубом. Тому в мене є с чим порівнювати. Так ось: щодо турботи про спорт у місті та спортсменів, Гройсману за вами лише було портфель носити!»



Фото:

Нашi партнери