Наталія Клівчуцька - краща спортсменка Херсона серпня 2020 року

Наталія Клівчуцька була визнана кращою спортсменкою м. Херсона за  серпень 2020 року у рамках спільної номінації управління молоді та спорту Херсонської міської ради і благодійного фонду «Спортивний Херсон». 
«Завдяки своїй відмінній підготовці, представниці Херсона завжди показують відмінні результати на змаганнях і чемпіонатах з вільної боротьби. І наша сьогоднішня  номінантка не стала винятком. Наталія виграла чемпіонат України серед юніорок, а потім одразу ж через день  - чемпіонат України серед жінок до 23 років. І я твердо впевнений,  що попереду на її  чекають  ще безліч перемог», - прокоментував голова благодійного фонду «Спортивний Херсон» Віталій Вибранський.  


Нагадаємо, номінація «Кращий спортсмен місяця» є спільним проектом управління молоді та спорту Херсонської міської ради і благодійного фонду «Спортивний Херсон». Вона була заснована з початку 2020 року,  
Головною метою номінації є підтримка і стимулювання спортсменів, які досягають значних  результатів у своїх видах спорту.  
Для участі у номінації на початку місяця міські спортивні федерації і спортивні організації подають на розгляд своїх кандидатів. Конкурсна комісія вибирає з них найкращого, який і отримує почесну грамоту і грошову премію за свої досягнення.


Фото:

Нашi партнери