Спорт для всіх єднає Україну!

2-3 вересня в Херсонську  область завітала Всеукраїнська велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну!». 
У неділю 2 вересня 2012 року відбулася зустріч учасників велоестафети  на кордоні З Херсонською областю у Білозерському (Миколаївський напрямок)  і Каланчацькому районах  (Кримський напрямок) та їх переїзд до м. Херсона.
3 вересня, після святкових урочистостей учасники стартували з м. Херсона і  по трасі  Херсон – Берислав – Нововоронцовка та кінцевою зупинкою дісталися до  кордону  з Дніпропетровською областю.  До них приєдналася команда  із 12 велосипедистів  м. Каховки, які є постійними учасниками Всеукраїнської велоестафети.

Довідка. Захід відбувається в рамках Року спорту та здорового способу життя в Україні та з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту України. Організатори: Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Державна служба молоді та спорту України і постійні партнери фармацевтична корпорація «Артеріум».
Велоестафета охоплює всі регіони України та проходить за трьома маршрутами одночасно. Команди провезуть по території України прапор своєї області і встановлять його в м. Києві 8 вересня 2012 року під час урочистого фінішу, в день Фізичної культури та спорту України.
Загальний кілометраж маршруту 5000 км. На останньому етапі велоестафети колона буде налічувати 350 учасників, і сотні бажаючих що приєднаються до велоколони.
Всеукраїнська велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну!» є наймасовішим європейським аматорським велопробігом!!!


Фото:

Нашi партнери