У Чаплинській громаді відкрито два нові спортивні майданчики для міні-футболу

25 вересня 2020 року в Червонополянській філії опорного закладу Чаплинська спеціалізована школа  І-ІІІ ступенів Чаплинської селищної ради в с. Червона Поляна Чаплинського району Херсонської області та Балтазарівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Чаплинської селищної ради в с. Балтазарівка Чаплинського району Херсонської області відбулося урочисте відкриття сучасних спортивних міні-стадіонів зі штучним покриттям для гри в міні-футбол.

Майданчики зі штучним покриттям було побудовано завдяки співпраці Чаплинського селищного голови Олексія  Фаустова,  Херсонської обласної державної адміністрації та програми Президента України «Велике будівництво», за рахунок державних коштів та коштів співфінансування з місцевого бюджету Чаплинської селищної ради.


В урочистій церемонії відкриття спортивних майданчиків зі штучним покриттям в Червонополянській філії опорного закладу Чаплинська спеціалізована школа  І-ІІІ ступенів Чаплинської селищної ради в с. Червона Поляна та Балтазарівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Чаплинської селищної ради в с. Балтазарівка  взяли участь  голова Чаплинської селищної ради Олексій Фаустов, голова Чаплинської районної державної адміністрації Володимир Галицький та інгі почесні гості.

Голова громади Олексій  Фаустов побажав нових спортивних звершень та перемог дітям, адже вони – майбутня спортивна гордість громади.

.Усі присутні подякували Чаплинському селищному голові  Фаустову О.Г. за такий подарунок,   а творчі колективи шкіл підняли й без того вже святковий настрій своїми танцями й піснями. Юні футболісти школи отримали у подарунок нові футбольні м’ячі.

Селищний голова Фаустов О.Г. та голова райдержадміністрації Галицький В.П. разом з дітьми перерізали символічну стрічку, і зробили перші удари по воротах. А місцеві тренери провели для юних спортсменів та спортсменок своє перше тренування на чудових майданчиках.

Це справжнє свято для Чаплинської територіальної громади, адже тепер багато школярів, дітей, юних спортсменів матимуть змогу займатися улюбленим видом спорту у більш комфортних умовах 



Відкриття спортивних майданчиків зі штучним покриттям сприятиме більшому залученню школярів та молоді до занять футболом, покращенню тренувального процесу футбольних команд, які  представлятимуть Чаплинську громаду у чемпіонатах з футболу.

Нагадаємо, всього у Чаплинській громаді побудовано 7 спортивних майданчиків для футболу зі штучним покриттям.


Джерело: Чаплинська громада


Фото:

Нашi партнери