Максим Галінічев – переможець Кубку України 2020 з боксу серед еліти і найкращий боксер змагань

З 21  по 27 вересня 2020 року у Маріуполі у спортивному комплексі «Іллічівець»  проходив розіграш Кубку України з боксу серед чоловіків - Меморіал Макара Мазая 2020.  
Це фактично перший Всеукраїнський боксерський старт після тривалої перерви, пов’язаної з пандемією коронавірусу. За 32 комплекти нагород змагалися  близько 150 найсильніших боксерів країни з усіх областей України. 

Херсонську область на змаганнях представляли Максим Галінічев та Едвард Костиренко під керівництвом  старшого тренера Херсонської області з боксу серед чоловіків до 22 років Артема  Соловйова.


Перші стадії турніру стали своєрідною розминкою, а найбільш яскраві поєдинки відбулися у фіналах і півфіналах.

Зазначимо, найбільшу кількість учасників у півфіналах виборола команда Київської області, яка була представлена 5 учасниками. На другому місці команда міста Києва (4 учасники). Ну а третє місце розподілили між собою команди Харківської, Чернігівської та Львівської областей. По два учасники представляли команди: Донецької, Івано-Франківської, Вінницької та Одеської областей. По одному учаснику в 1/2 представляли  Херсонську, Житомирську, Чернівецьку, Полтавську, Дніпропетровську та Хмельницьку області

Відповідно до результатів проведених поєдинків перше місце у загальному медальному заліку посіла команда Київської області з медалями в активі (2 золота, 2 срібла та 1 бронза)Друге місце в активі  представників Чернігівської області: 2 золоті та 1 бронзові медаліНу і почесне третє місце посіли господарі змагань – команда Донецької області, яка здобула 1 золоту  та 1 срібну медалі. 
Херсонська область має пишатися боксером Максимом Галінічевим, який завоював золоту нагороду і Кубок України 2020  у категорії до 52 кг. Його виступ на чемпіонаті справив найсильніше враження на головного тренера Національної збірної України Леоніда Лоївського, а за  рішенням суддівської колегії   Максима Галанічева  було визнано найкращим боксером змагань 




Фото:

Нашi партнери