В Херсоні буде Олімпійський центр з підготовки спортсменів з водних видів спорту

В Херсоні прийнято рішення про будівництво Олімпійського центру з підготовки спортсменів з водних видів спорту на території Херсонської міської ради. Про це повідомив заступник Голови Державної служби молоді та спорту України Вадим Сисюк, який наприкінці минулого тижня відвідав Херсонщину.

Разом з керівництвом краю заступник Голови Держмолодьспорту, з метою визначення місця розташування нового спортивного об’єкта, побував на території острова на річці Чайка, розміщеного напроти Цюрупинської набережної.

"Більше половини території острова – 25 га - вирішено виділити для будівництва центру з підготовки спортсменів з водних видів спорту. Наразі прийнято рішення провести геодезичні роботи щодо можливості розміщення спортивної бази на острові на річці Чайка. Після успішного завершення геодезичних робіт в дію вступає комплексний план робіт з оформлення документації та початку підготовчого етапу будівництва", - повідомив Вадим Сисюк після виїзної наради в Херсоні за участю керівництва області та головного архітектора Херсона.
Він додав, що острів має площу близько 46 га, він наразі зовсім неосвоєний, дуже мальовничий. "Разом зі спеціалістами-будівельниками, спортивними фахівцями ми дійшли думки, що для центру це буде оптимальне місце, він буде зручний для тренувань і підготовки спортсменів-плавців, веслувальників тощо. Центр буде багатофункціональним і відповідати всім сучасним світовим стандартам", - зазначив заступник Голови Держмолодьспорту.

http://dsmsu.gov.ua/index/ua/material/8442


Фото:

Нашi партнери