Скасовано Всеукраїнські змагання та Відкритий чемпіонат АР Крим та Севастополя в Лазурному Скадовського району

Виконавчий комітет ФЛАУ прийняв рішення про скасування Всеукраїнських змагань з легкоатлетичного багатобортва серед юнаків, Відкритого чемпіонату АР Крим та міста Севастополя з легкоатлетичного багатоборства серед юнаків, які мали відбутися в Лазурному (Херсонська область) 3-4 жовтня 2020 року.   
 Вказане рішення ухвалене у зв’язку з тим, що на тренувальному зборі в Лазурному за результатами тестування 29 вересня 2020 року  було виявлено гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, у одного з учасників тренувального збору, та з метою запобігання зараження як учасників збору, так і учасників вказаних вище змагань.  
 Адміністрацією ФЛАУ вжито додаткових заходів щодо профілактики та попередження подальшого розповсюдження захворювання на тренувальному зборі в Лазурному. 
Так, того ж дня офіс ФЛАУ замовив тести на коронавірус, і 30 вересня медична бригада провела тестування всіх учасників навчально-тренувального збору. Наразі на зборі вжито додаткових заходів щодо профілактики та запобігання подальшому розповсюдженню захворювання.
Серед іншого, харчування тепер відбувається не у дві зміни, а в чотири – таким чином зменшено кількість людей, які знаходяться одночасно в приміщенні, і збільшено відстань між ними під час прийому їжі.
Характер подальших дій буде залежати від результатів тестування, які очікуються найближчим часом.



Фото:

Нашi партнери