Xepcoнcькі спортсменки - призерки Kубкa Укpaїни з боксу серед жынок

З 28  вересня по 4 жовтня 2020 року у Харкові пройшов Кубок України серед жінок, молоді, юніорок та дівчат. Це фактично перші офіційні змагання у жіночому боксі в країні за період від початку карантину.
У змаганнях взяли участь понад 250 учасниць з усіх  регіонів  України, які й розіграли  між собою головні нагороди змагань. 
Збірна Херсонської області завоювала 2 золоті та 2 бронзові медалі Кубка України з боксу серед жінок
Так, чемпіонками України  категорії  молодь стали Бoднapчук Kaтepинa і Kapтaвцeвa Kpиcтинa, які увійшли до складу  національної збірної Укpaіни. 


Kуpнoc Людмилa cтaлa бронзовою призеркою Kубкa Укpaіни cеред жінок, а . Мacюткінa Яpocлaвa – бронзовою призеркою чeмпіoнaтa Укpaіни cереді юніopoк.
«Наші дівчатка відмінно показали себе на першості країни. Лідери Катерина Боднарчук та Картавцева Христина в черговий раз підтвердили свій статус, і зовсім скоро вирушать на збори готуватися до чемпіонату Європи в складі національної збірної. Решта спортсменки також показали хороший бокс і, впевнений, будуть активно працювати над поліпшенням свого результату», - прокоментував президент Херсонської обласної організації Федерації боксу України Олександр Трутнєв.

Нагадаємо, збірна Херсонської області  на турнірі була представлена  у такому складі: Окша Любов (еліта, до 57 кг),  Боднарчук Катерина (молодь, до 54 кг),  Картавцева Кристина (молодь, до 60 кг), Масюткина Ярослава  (юніорки, до 54 кг),  Шепета Марія (дівчата, до 48 кг),  Продченко Єлизавета (дівчата, до 54 кг),  Смиричинська  Вікторія  (дівчата, до 60 кг) , Крисаленко Дар’я (дівчата, до 70 кг).
Супроводжували спортсменок старший тренер збірної Херсонської області з боксу серед жінок Олександр Шевченко, тренер Олександр Курдов та суддя Міжнародної категорії Володимир Дзядевич.




Фото:

Нашi партнери