В Херсонській облдержадміністрації відзначили кращих спортсменів Херсонщини та їх тренерів

Цьогоріч херсонець Олександр Сиромятников виборов срібло на Кубку світу у складі збірного екіпажу байдарки-четвірки. Хлопець розповів, що змагання проходили на високому рівні, протягом всього маршруту їм вдавалося зберігати першість, але на фініші їх обігнала команда з Франції.

6 жовтня 2020 року  Олександр разом зі своїм тренером Сергієм Дубініним серед тих, хто отримав від голови облдержадміністрації Юрія Гусєва почесні грамоти голови ОДА за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту у Херсонській області та високі спортивні досягнення на міжнародній спортивній арені. 

Також почесними грамотами відзначили: 

Олефіренко Олену Іванівну - тренера-викладача з веслування академічного  Херсонської школи вищої спортивної майстерності;

Ставиногу Дар'ю Сергіївну - спортсменку з веслування академічного Херсонської  школи вищої спортивної майстерності;

Гаврикова Артема Олександровича  - спортсмена зі спортивної гімнастики Херсонської школи вищої спортивної майстерності.

«Хочу Вам подякувати за ваші досягнення, а вашим тренерам – за те, що виховали чемпіонів. Нашій області дуже важливо та почесно мати спортсменів, які виборюють першість на міжнародній спортивній арені. Щиро бажаю Вам нових успіхів, а найголовніше - здоров’я», - підкреслив Юрій Гусєв.




Херсонська ОДА


Фото:

Нашi партнери