Новокаховчанка Анастасія Павлова третій рік поспіль виграла Кубок України зі стрільби із лука

Спортсменка із Нової Каховки Анастасія Павлова в третій раз поспіль стала переможцем Кубка України у стрільбі з класичного лука. Турнір пройшов у Новій Каховці (Херсонська область). Правда, відразу відзначимо, що не брали участі основні суперниці - Вероніка Марченко та Лідія Січеннікова.

Найбільш щільну боротьбу Павлової нав'язали харків'янки Ольга Шубкіна (у 1/16 фіналу) і Катерина Дубровіна (чвертьфінал). В обох випадках все висіло на волосині (4: 4 при боротьбі до 6 очок). Але кожен раз Павлова брала верх - 6: 4.


Ну а з  наступними суперницями - львів'янками було легше. У півфіналі з рахунком 7: 3 була переможена Варвара Ілляш. А в фіналі у Соломії Гнип чемпіонка виграла взагалі всуху - 6: 0. 


Нагадаємо, з 2 по 7 жовтня 2020 року на навчально-тренувальній базі «Динамо»  відбулися змагання фіналу  Еубка України зі стрільби із  лука (класичний та блочний). У змаганнях взяли участь понад 150 спортсменів із 12 областей України - Харківської, Києвської, Вінницької, Житомирської, Львівської, Чернівецької, Херсонської, Сумської, Рівненської, Одеської. Черкаської, Чернігівської, 



Фото:

Нашi партнери