Знову перемога та призові місця!

4 жовтня 2020 року у м. Києві пройшов чемпіонат України  з бодібілдингу, фітнесу та атлетизму за версією Всесвітньої федерації бодібілдингу, фітнесу та атлетизму (WBPF) 2020 року,  у якому взяли участь  більше ніж 100  як провідних спортсменів України. так і початківців. 
Одна перемога, два третіх та одне четверте місце – такий результат херсонських спортсменів на чемпіонатіУкраїни UBPF 2020!
Представник Херсонської області  Михайло Лазор посів  І місце (категорія – атлетік-фізик, чоловіки +185). Завдяки його постійній кропіткій праці сюрпризів не сталося, адже 2 роки тому він також виборов першість. Окрім цього, Михайло є чемпіоном Європи та світу. 

Слід також додати, що вперше на чемпіонаті України UBPF 2020 відбувся дебют двох спортсменів Херсонської області Олександра Ярцева (категорія – спорт-фізик, юніори до 175)  та Олександри Воловчик (категорія спорт-модель до 165, тренер - Марина Запорожець), які в запеклій боротьбі посіли 3 і 4 місце відповідно. 

Ще одне 3 місце посіла спортсменка, що вже мала досвід у подібних змаганнях -  Олена Коломоєць  (категорія – фізик-модель, леді 40+).
Також у змаганнях участь взяли спортсмени Юлія Горделей та Зоріна Гаркуша (категорія фізик-модель до 160). 
На урочистій церемонії відкриття голові Херсонської федерації  UBPF В’ячеславу Головко було вручено пам’ятну відзнаку Федерації  UBPF України – за особистий внесок у розвиток бодібілдингу та атлетизму в Україні та диплом судді Європейської федерації бодібілдингу, фітнесу та атлетизму (ЕBPF). 

Команда  Херсонської області висловлює подяку голові федерації  UBPF України  Валерію Луцаку, оргкомітету змагань, а саме Тетяні Луцак за новий формат, високопрофесійний рівень підготовки та проведення змагань.  Також відзначає професійну роботу суддівської команди. 



Херсонщині є чим пишатися!


Фото:

Нашi партнери