Лише медаль і ...60!

"Я - найкращий, я вірю в себе", - ці вранішні слова Романа Павлика стали лозунгом сьогоднішнього дня для всіх українських атлетів. За підсумками сьомого дня змагань українцям не вистачило лише однієї медалі, аби вирівняти рахунок до 60, та двох золотих нагород, аби дістатись до золотого результату Афін та Пекіну... Справжньою яскравою несподіванкою стала по обіді медаль дебютантки Ігор Савцової Вікторії, котра виборола золоту нагороду на дистанції 100 м брасом з паралімпійським рекордом. 

Наразі - 59  високих нагород, серед яких 22 золоті медалі, 17 срібних та 20 бронзових нагород.  Тільки 5 вересня  9-ти представникам національної паралімпійської збірної України вдалось вибороти 4 золотих,  2 срібні та 3 бронзові медалі. Загалом, у змаганнях виступило 64 спортсменів у 9 видах спорту.

Як і раніше, українські паралімпійці утримують четверту позицію у світі після команд Китаю, Росії, Британії. 

Ми віримо, що вранішні медалі   будуть  литись на українських паралімпійців рясним невпинним дощем...Адже ми - найкращі! 
6 вересня. українські  паралімпійці виступлять у плаванні, легкій атлетиці, велоспорті (шосе, групова гонка), фехтуванні на візках, кульовій стрільбі, настільному тенісі.

Довідково. Продовжують виступати херсонські спортсмени. Вікторія Кравченко зайняла 6 місце у бігу на 200 м  з результатом 30.09. Попереду  біг на 400 м.
Іван Доценко у складі футбольної команди  зіграє у півфіналі. Напередодні футболісти паралімпійської збірної України зіграли внічию третій матч у групі "В" на Паралімпіаді в Лондоні з командою Бразилії - 1:1. У збірній України м'яч забив Іван Доценко (35-а хвилина), повідомляє УКРІНФОРМ. Два інших поєдинки у своїй групі українці виграли. Наші футболісти перемогли американців - 9:0 і британців - 7:1.Тепер 7 вересня збірна України проведе півфінальний матч із командою Ірану. В іншому півфіналі зіграють футболісти Росії та Бразилії.

Прес-служба НКСІУ


Фото:

Нашi партнери