На чемпіонаті України з боксу серед юніорів представники Херсонської області завоювали 3 нагороди

З 13 по 18 жовтня .2020 року у м. Запоріжжі відбувся чемпіонат України з боксу серед юніорів 2004-2005 років народження. 
 У змаганнях взяли участь близько 270 боксерів, у тому числі і спортсмени збірної команди Херсонської області, які завоювали дві золоті та  одну срібну медаль.  
Так, Олексій Степанов у ваговій категорії до 75 кг і Валерій Шульга в ваговій категорії понад 80 кг стали чемпіонами України в своїх вагових категоріях. Максим Карловец у ваговій категорії до 48 кг став срібним призером чемпіонату. 

«Наші лідери в цьому віці Олексій Степанов і Валерій Шульга в черговий раз підтвердили свою перевагу. Тепер їх чекає інтенсивна підготовка і участь в першості Європи. Упевнений, вони обидва можуть знову привезти медалі в Україну. Максим Карловец також добре показав себе на чемпіонаті. Йому трохи не вистачило до першого місця. Але він продовжує рости в майстерності, і все ще попереду», - прокоментував президент Херсонської обласної організації Федерації боксу України Олександр Трутнєв. 
Варто  також додати, , що за результатами змагань першість у загальному медальному заліку посіла команда Запорізької області. Друге та третє місця в активі Донецької та Херсонської областей відповідно. 
1 місце – Запорізька область: 3 золота, 2 срібла, 5 бронз; 
2 місце – Донецька область: 2 золота, 2 срібла, 6 бронз; 
3 місце – Херсонська область: 2 золота, 1 срібло
Супроводжував спортсменів старший тренер збірної Херсонської області з боксу серед юніорів Андрій Сац, особисті тренери боксерів. Також до складу команди увійшов суддя Роман Чернишов.



Фото:

Нашi партнери