Херсонські спортсменки отримали срібні медалі на Кубку України з вільної боротьби

У столиці України м. Києві завершився відкритий Кубок України з вільної боротьби серед чоловіків і жінок, який проходив з 15  по 19 жовтня 2020 року  на головній спортивній арені країни Палаці спорту з дотриманням всіх карантинних норм і без глядачів.

У змаганнях  серед жінок успішно виступили представниці Херсонської області. Так,  спортсменки КЗ «Херсонська школа вищої спортивної майстерності» Херсонської обласної  ради потрапили до головних фіналів в своїх вагових категоріях і завоювали срібні нагороди:  майстер спорту України Юлія Лісовська –  у  ваговій категоріх 57 кг, майстер спорту  України міжнародного класу Тетяна Ріжко  - у  ваговій категорії  65 кг  і майстер спорту України міжнародного класу  Алла Белінська – у ваговій категорії  76 кг.




Ще дві срібні нагороди  для Херсонської  області принесли  вихованки Херсонського фахового спортивного коледжу Антоніна Кулагіна (вагова категорія 62 кг) і Наталія Наталія  Клівчуцька (вагова категорія 53 кг), які вибороли їх у запеклій боротьбі.




Фото:

Нашi партнери