Чорнобаївські спортсмени гідно виступили на чемпіонаті України з важкої атлетики

З 9 по 14 жовтня 2020 року у місті Павлоград Дніпропетровської області проходив чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків і дівчат до 13 років та Всеукраїнський відкритий турнір на приз олімпійського чемпіона Юрія Зайцева, де брали участь спортсмени з 24 областей.

Департамент реалізації гуманітарної політики Херсонської обласної адміністрації не виділив кошти, щоб відправити збірну команду області на ці змагання.

Але важкоатлети села Чорнобаївка Білозерського району  поїхали на чемпіонат за рахунок тренерів, батьків та небайдужих спонсорів і дуже вдало виступили.

Так, Гора Валентина завоювала срібну нагороду в ваговій категорії 71 кг у запеклій боротьбі з двома донецькими спортсменками. До останнього підходу вирішувалося, чи буде спортсменка 2-ою чи 4-ою. Все ж таки Валентина підняла 54 кг в поштовху, що принесло їй 2 місце, срібну медаль і цінний приз. 



Гора Діана в категорії 32 кг стала п’ятою, також п’ятою була Палькова Ангеліна в категорії 36 кг.

У категорії 45 кг Бондарєва Вікторія і посіла  шосте місце. Бутрій Станіслав в категорії 55 кг був дев’ятим. Всі спортсмени встановили особисті рекорди та показали хорошу техніку. На жаль, не поїхав на ці змагання Татарінов Максим (не було коштів), де в категорії 67 кг міг би стати бронзовим призером.
Підготували спортсменів до змагань тренери-викладачі з важкої атлетики  Анатолій та Вячеслав  Базилюки




Джерело: Чорнобаївська сільська рада.


Фото:

Нашi партнери