Результати фіналу відкритого турніру з міні-футболу «Футбольні канікули 2020»\ у м. Нова Каховка

24 жовтня 2020 року у м. Нова Каховка на футбольному полі зі штучним покриттям «Дніпро» спортивного комплексу «Енергія» за підтримки Херсонської обласної ради відбувся фінал відкритого турніру з міні-футболу серед юнаків 2012-2013 років народження та молодше у рамках  проекту «Футбольні канікули-2020» ГО «Федерація футболу м. Нова Каховка» (голова Леонід Чурсинов).  

Нагадаємо, 9 липня 2020 року в Херсонській обласній раді відбувся захист проєктів у рамках проведення обласного конкурсу проєктів громадських організацій, спрямованих на соціальний розвиток суспільства та підтримку молоді Херсонської області. Громадська організвція «Федерація футболу м. Нова Каховка» представила проєкт «Футбольні канікули-2020», який був схвалений членами комісії і на його реалізацію виділено 20 тис.грн.

Відкритий турнір з міні-футболу серед юнаків 2012-2013 років народження та молодше в рамках проєкту «Футбольні канікули -2020». проходив з 8 по 24 жовтня.  У змаганнях взяли  участь 10  команд: «Таврія», «Енергія», «Олімп», «Рубін», «Зірочка», «Дніпро», «Таврічаночка», ФК «Райське», ФК «Основа», ФК «Колос».

Усі гравці  команд демонстрували високу якість підготовки та майстерність. Кожен матч був непередбачуваним та насиченим емоціями. Адже кожна команда прагнула здобути перемогу у турнірі.

До фіналу ввійшли 6 команд, які боролись за малий і великий кубки.

У підсумку місця серед команд  розподілилися наступним чином:

- Малий кубок:  І місце  - ФК «Олімп», ІІ місце - ФК «Рубін», ІІІ місце -  ФК «Райське».
- Великий кубок: І місце -  ФК «Таврічаночка», ІІ місце -  ФК «Основа», ІІІ місце -  ФК «Енергія».

На урочистостях, перед нагородженням команд з вітальним словом до гравців звернулись голова ГО «Федерація футболу м. Нова Каховка» Леонід Чурсинов та начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаховської міської ради Наталія Таран, побажавши спортивної наснаги та подальших перемог у турнірах та чемпіонатах.

 


За результатами турніру  були відзначені наймолодші гравці: Кравчук Ганна, Скальський Максим, Богуш Максим, Стародубець Владислав, Дахно Олександр та Шведов Микита.Найкращими бомбардирами стали Пономарьов Андрій (ФК «Основа»), Кондратенко Тимур (ФК «Енергія»).


Переможці та учасники фінального турніру отримали м’ячі, значки, вимпели, буклети та футболки з логотипом турніру.


Фото:

Нашi партнери