Юний новокаховчанин Ілля Тоган виборов срібло на Всеукраїнському турнірі з боксу

Наприкінці минулого тижня у столичному залі Київського національного університету будівництва і архітектури відбувся ІХ Всеукраїнський турнір з боксу на призи Діаспори чеченського народу в Україні, який присвячений пам'яті заслуженого тренера з боксу Увайса Байсангурова.

Загалом у змаганнях взяли участь 43 команди практично з усіх регіонів держави: Київщини, Чернігівщини, Прикарпаття, Львівщини, а також Одеської, Харківської, Черкаської. Херсонської областей та інших.

За словами організаторів змаганьзагальна кількість учасників склала 229 спортсменів, серед яких 221 хлопець і 8  дівчат. Нагороди розігрувалися серед підлітків 2006, 2007, 2008 та 2009 років народження.

Успішно виступив у престижному турнірі учень Новокаховської гімназії Ілля Тоган, який   посів ІІ місце у ваговій категорії 46 кг  та виборов срібну нагороду Тренує майбутнього чемпіона тренер міжнародного класу Артем Царіков.



 «Нам цього року вдалося прийняти набагато більшу кількість юних спортсменів, ніж у минулі роки. Серед учасників – чимало членів збірних команд України, чемпіонів та призерів національних першостей, – зазначив головний організатор змагань, тренер київського клубу Smart Fight Олександр Гаврилюк. – Висловлюємо щиру подяку спорткомплексу КНУБА за гостинність і допомогу в проведенні турніру. Також вдячні самим боксерам за проявлену безстрашність, волю до перемоги, майстерність та професіоналізм, які вони продемонстрували під час поєдинків. За те, що слухали підказки тренерів і виконували їхні вимоги». 
Слід додати, що в планах організаторів є подальше збільшення числа учасників змагань. Наступного року пройде ювілейний, Х турнір на призи Діаспори чеченського народу в Україні, який, можливо, стане міжнародним.




Фото:

Нашi партнери