Представниця Уерсонської обласної організації Федерації боксу України Любов Окша взяла участь у вечорі боксу Women's Boxing League.

У неділю, 25 жовтня 2020 року , в Києві у рамках шоу Ліги Жіночого Боксу Women's Boxing League.команда «Українські Левиці» здобула свою чергову перемогу над командою дівчат – Збірною українських міст – 4:1.
Вечір боксу проходив в форматі «Битва міст», в якому «Українські левиці»  протистояли кращим спортсменкам з різних міст України.
Представниця Херсонської обласної організації Федерації боксу України Любов Окша взяла участь у вечорі боксу Women's Boxing League. У ваговій категорії до 57 кг вона показала хороший бій, але не змогла здолати досвідчену суперницю, триразову чемпіонку України, переможницю чемпіонату Європи серед юніорів, бронзову призеркуі чемпіонату світу серед молоді Катерину Рогову.


В інших поєдинках  Інна Статкевич здолала Світлану Уманську,  Валерія Єрошенко була сильнішою за Тамару Модебадзе, а Тетяна Петрович здобула перемогу над Марією Сєдою.
Єдина перемога представниць Збірної міст в активі у Вероніки Корець, якій підняли руку у запеклій битві з «Левицею» Ліною Каріченською.
Підсумки боксерського вечора підбив головний тренер «Українських Левиць» Володимир Богатиренко. 
«Усі бої були дуже видовищними, цікавими і навіть де в чому драматичними. Незважаючи на складну ситуацію з пандемією, майже всі суперниці продемонстрували відмінну бойову підготовку. Єдина неприємна новина: Снєжана Холодкова не змогла виступити за Збірну міст через хворобу, і її замінила Тамара Модебадзе. Напевно, Холодкова склала би більш серйозну конкуренцію Валерії Єрошенко. Тома теж дала достойний відпір, але виявилася трошки слабшою за Валерію.
Мене дуже тішить, що рівень українського боксу зростає. Що стосується нашого наступного виступу, то, можливо, він відбудеться у грудні. Але все залежить від подальшої ситуації з карантином», – відзначив Володимир Богатиренко.

Джерело:ФБУ

Фото:

Нашi партнери