«Інтер» - володар Кубку м. Каховки з футболу

Минулого тижня визначився володар Кубку м. Каховки з футболу 8х8 сезону 2020 року. 
Нагадаємо, в розіграші відкритого Кубку м. Каховки з футболу 8х8 2020 року, матчі якого проходили на каховському стадіоні «Авангард», взяли участь 7 команд. 
Організаторами змагань: відділ у справах молоді та спорту Каховської міської ради, Каховська міська федерація футболу, при підтримці адміністрації стадіону «Авангард» (ПрАТ «КЗЕСО») та ДЮСШ Каховської міської ради. 
За підсумками попереднього групового етапу до півфіналу потрапили 4 кращі команди. У першому півфіналі команда «Інтер» (Каховка) у напруженому двобої перемогла з рахунком 2:0 команду «Малокаховка». а у другому півфіналі футболісти каховського «Опентека» нічого не змогли протиставити команді «ЕККО» (Каховка) – 0:4. 

У матчі за третє місце зустрілися невдахи півфіналів – «Малокаховка» та «Опентек». основний час гри завершився внічию – 3:3, а у додатковий час малокаховчане зуміли вирвати перемогу у непоступливого суперника – 4:3. 
Цікавим та напруженим до останньої секунди був фінальний поєдинок між чинним володарем кубку – «ЕККО» та амбіційним «Інтером». Завдяки голу Сергія Коваленка у другому таймі «Інтер» зумів мінімально здолати більш досвідченого суперника та вперше у своїй історії стати володарем Кубку м. Каховки з футболу 8х8. 
Кращими гравцями турніру стали: кращий бомбардир – Павло Гарібян (ЕККО) – 5 забитих м’ячів;  кращий воротар – Данило Гриценко (Інтер); кращий захисник – Артем Савченко (Інтер); кращий півзахисник – Євгеній Кондратюк (ЕККО); кращий нападник – Олександр Чопік (Інтер). 
Команда-переможниця, команди-призери та кращі гравці змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами від організаторів.

    


Фото:

Нашi партнери