АВБУ відзначила призерів чемпіонату Європи преміями

Вже традиційно наприкінці року Асоціація вільної боротьби України відзначає чемпіонів та призерів світових першостей грошовими нагородами.
До закриття кордонів українська збірна встигла успішно виступити на чемпіонаті Європи в Римі. Жіноча та чоловічі команди привезли до Києва десять медалей різного ґатунку. Тому керівництво Асоціації Президент Юрій Копитко, віце-президент та народний депутат  Едуард Прощук та почесний президент Петро Белз прийняли рішення відзначити медалістів грошовими преміями. На жаль, через пандемію від урочистостей довелось відмовитись, адже здоров’я спортсменів в пріорітеті, тому всім хто здобув медаль на континентальній першості були вручені іменні сертифікати. 

Чемпіонка Європи 2020 року  Юлія Ткач отримала премію у розмірі 80 тисяч гривень, віце-чемпіонки Алина Акобия, Оксана Лівач та Соломія  Винник отримали сертифікати на 40 тисяч гривень, а бронзові призерки Аліна Бережна, Алла Черкасова, Ангеліна Лисак, Ірина Коляденко отримали відзнаку у 30 тисяч гривень. Василь Михайлов та  Эрик Арушанян, які здобули в Римі бронзові нагороди були відзначені преміями у розмірі 50 тисяч гривень. 
«Першочергове завдання керівництва Асоціації - створити гідні умовити для борців, які захищають честь країни на міжнародній арені. Тому ми докладаємо максимум зусиль, аби мотивувати спортсменів до майбутніх перемог. – каже Президент АВБУ Юрій Копитко. – Хотів би подякувати всім нашим партнерам, які попри непросту фінансову ситуацію в світі і надалі підтримують наших збірників» 
Постійними партнерами Асоціації вільної боротьби є торгова марка ЛІМО  та мережа заправок  Glusco. Маючи таку підтримку,  українські збірні команди можуть з впевненістю дивитись у майбутнє та зосередитись на досягненні результатів. Попереду Олімпійський рік і ми бажаємо нашим борцям показати найкращі результати в Токіо. 

За інформацією Асоціації спортивної боротьби України


Фото:

Нашi партнери