Голова Херсонської ОДА прийняв рішення створити окреме управління у структурі ОДА з питань спорту

 Про таке рішення  Юрій Гусєв повідомив на своїй сторінці у Фейсбук 30 листопада 2020 року.

- «Щойно зустрівся із керівництвом КЗ «Херсонська школа визої спортивної майстерності» аби визначити подальші спільні дії щодо модернізації закладу. 


Нагадаю, нещодавно я відвідував ШВСМ, ознайомився зі станом спортивних приміщень та справами школи в цілому. Ремонту тут не було роками, і наразі проблемних питань дуже багато. Тож за результатами візиту я запропонував керівництву розробити комплексну концепцію, яка врахує усі існуючи проблеми та за якою ми почнемо поетапно їх вирішувати. 
Сьогодні ми детально обговорили всі напрацьовані ідеї, які увійдуть до регіональної програми розвитку спорту на наступні три роки. Просто під час зустрічі мав телефонну розмову із Міністерством молоді та спорту України. для реалізації запланованого, потребуємо державної підтримки. 
Також мною прийнято рішення про створення окремого управління в структурі облдержадміністрації, яке опікуватиметься саме питаннями спорту. Це пришвидшить вирішення існуючих проблем та допоможе в майбутньому працювати на випередження.»  
Ну що ж,  голові  Херсонської облдержадміністрації потрібен був цілий рік, щоб нарешті зрозуміти, що без  профільного управління з питань спорту  зі  ахівцями спорту в області не буде. А ще  скільки пройде часу на те, щоб створити це управління,  знайти людей,  і розробити  регіональну програму розвитку спорту на наступні три роки.


Фото:

Нашi партнери