Представники херсонського школи боксу завоювали дві бронзові нагороди на чемпіонаті Європи з боксу серед юніорів

З 25 листопада по 2 грудня 2020 року у столиці Болгарії – місті Софія – проходив чемпіонат Європи серед юніорів, учасниками якого стали  спортсмени з 19 країн Старого Світу.  Збірна України представлена на турнірі максимальною кількістю спортсменів – по 13 хлопців і дівчат. У складі збірної України були і херсонські спортсмени, які  показали достойні результатиТак, представники Херсонської обласної організації  Федерації боксу України завоювали 2 бронзові нагороди чемпіонату Європи 


Херсонець Валерій Шульга (тренер Вадим Андріянов) посів третє місце у ваговій категорії понад 80 кг серед чоловіків, а новокаховчанка Ярослава Масюткіна (тренер Олександр Курдов) стала бронзовою призеркою у ваговій категорії до 54 кг.
Третій представник Херсонщини Олексій Степанов у ваговій категорії до 75 кг, на жаль, поступився на етапі відбіркових  боїв спортсмену  РФ і призового місця не завоював.

«Тільки тиждень тому наша спортсменка привезла медаль з чемпіонату Європи серед молоді і у нас знову дві медалі континентальної першості.
Я радий, що, незважаючи на всю епідеміологічну  ситуацію, наші боксери прославляють область і країну на міжнародному ринзі, продовжують завойовувати перемоги.
Сподіваюсь, незабаром всі кризисні  явищі будуть позаду, і ми зможемо порадувати херсонських  шанувальників  спорту яскравими  подіями і у рідному місті», - прокоментував президент Херсонської обласної організації Федерації боксу України Олександр Трутнєв.

Фото:

Нашi партнери