У Херсоні нагородили кращого спортсмена міста за листопад

Кращим спортсменом листопада 2020 року  міста Xepcoнa, у paмкax cпільної нoмінaціі Херсонського міського  упpaвління мoлoді та cпopтa  і  блaгoдійного  фoнду «Cпopтивний Xepcoн», став бaтутиcт Микола Пpocтopoв.

«Микола -  заслужений майстер спорту України зі стрибків на батуті, срібний призер Х Всесвітніх ігор 2017 року, срібний призер  Європейських ігор 2019 року, дворазовий чемпіон Європи. Незважаючи на всі карантинні обмеження, цій рік  для Миколи також був сповнений досягненнями. Він зайняв 6-е місце на Кубку світу, став абсолютним чемпіоном Кубку України і чемпіоном України, тож  по праву може вважатися одним з найкращих спортсменів нашого міста», -  прокоментував голова благодійного фонду «Спортивний Херсон» Віталій Вибранський.  

Нагадаємо,  номінація «Кращий спортсмен місяця» є спільним проектом  Херсонського  міського управління молоді та спорту і благодійного фонду «Спортивний Херсон». Вона була заснована з початку 2020 року. Головною метою номінації є підтримка і стимулювання спортсменів, що досягають результатів у своїх видах спорту. Для участі у номінації на  початку місяця міські спортивні федерації та спортивні організації подають на розгляд своїх кандидатів. Конкурсна комісія обирає з них кращого, який і отримує почесну грамоту і грошову премію за свої досягнення.


Фото:

Нашi партнери