У Новій Каховці привітали призерок чемпіонату Європи з боксу

На початку ІІІ сесії Новокаховської міської ради 8-го скликання, яка відбулася 10 грудня 2020 року, Новокаховський міський голова привітав юних новокаховських спортсменок з боксерського клубу «Данька» – Катерину Боднарчук, яка здобула бронзову нагороду чемпіонату Європи з боксу серед молоді (Чорногорія) та Мирославу Масюткіну - бронзову призерку чемпіонату Європи з боксу серед юніорів (Болгарія).


Їх тренер – депутат міської ради кількох скликань Олександр Курдов із захопленням розповів про успіхи своїх вихованиць:

- «Катерина – дворазова чемпіонка України. Цього року другий раз їздила на чемпіонат Європи, з першої спроби не пощастило – вона зайняла 4-е місце, а зараз – 3 місце. У 2021 році відбудеться чемпіонат світу, і я думаю, що вона й там себе проявить. Ну а Ярослава, вона молодша. Для неї це перша «європа». І думаю, що доволі успішна». 
Володимир Коваленко від себе та всіх депутатів міської ради привітав дівчат із успіхом на чемпіонаті і вручив їм подарунки та квіти.  - «Дівчата, ви прославили наше місто. Тому хочемо ще не один раз побачити вас чи на Олімпійських іграх, чи на чемпіонатах світу з конкретними результатами», – промовив міський голова, вітаючи переможниць під бурхливі оплески присутніх.

Джерело: Новокаховська міська рада


Фото:

Нашi партнери