У Херсоні відбувся турнір з волейболу серед поліцейських

У Херсоні у спортивному залі фізико-технічного ліцею відбувся чемпіонат  з волейболу серед працівників поліції Херсонської області. 
Учасників змагань привітав начальник поліції Херсонщини Олександр Прокудін. 


Як повідомляє відділ  комунікації  поліції Херсонської області,  змагання були присвячені  відзначенню Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів системи Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України, а також пам’яті ветерана органів внутрішніх справ України Сергія Дмитровича Щепака, який.  Він тривалий час був керівником команди Херсонської організації ФСТ «Динамо» з волейболу, до складу якої входили ветерани ОВС. Команда неодноразово виборювала перші та призові місця, як на чемпіонатах України, так й у міжнародних змаганнях. 
У цьогорічному  турнірі взяли участь 8 команд: працівники центрального апарату обласного главку поліції та п’ять  його територіальних відділів, інспектори обласного управління патрульної поліції та представникт Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ. 
За результатами змагань перше місце виборола збірна центрального апарату ГУНП. Друге місце зайняв Херсонський факультет ОДУВС. Бронзовими призерами стали патрульні поліцейські.  

За традицією переможці зіграли матч з командою ветеранів органів внутрішніх справ. 
Начальник поліції Херсонщини Олександр Прокудін нагородив призерів чемпіонату кубками з медалями та вручив цінні подарунки. Також окрему нагороду отримала команда ветеранів ХО ФСТ «Динамо».


Фото:

Нашi партнери