Маріанна Басанець завоювала бронзу на престижному міжнародному турнірі з боксу у Німеччині

З 17 по 20 грудня 2020 року у німецькому місті  Кельні пройшов міжнародний турнір з боксу  «Cologne Boxing World Cup» серед чоловіків та жінок. У змаганнях взяли участь 10 країн, зокрема, команди Бельгії, Хорватії, Данії, Франції, Німеччини, Індії, Молдови, Нідерландів, Польщі та України. 
Відзначимо, що цей турнір став одним з важливим етапів підготовки боксерів до оліімпійської кваліфікації, що  відбудеться навесні наступного року та літніх Олімпійських ігор 2021 року у Токіо.
Національна жіноча збірна України завершила виступи на представницькому міжнародному турнірі у німецькому місті Кельн – «Cologne Boxing World Cup» з  7 медалями: 1 золота, 1 срібна та 5 бронзових. 
У ваговій категорії до 80 кг бронзову медаль завоювала представниця Херсонської обласної організації Федерації боксу України Маріанна Басанець.
«У півфінальному бою наша спортсменка зустрілася з представницею Індії, призером чемпіонату світу серед жінок 2018 року, ліцензіатом Олімпійських ігор в Токіо Сімранжіт Каур Баат. Незважаючи на всі титули суперниці, Маріанна з самого початку бою змусила її нервувати. Але в підсумку все ж поступилася їй роздільним рішенням суддів.
Думаю, після деякої перерви і в більш високій ваговій категорії цей результат можна вважати відмінним. І я впевнений, Маріанна покаже відмінний результат на чемпіонаті України і цілком зможе також претендувати на Олімпійську ліцензію», - прокоментував президент Херсонської обласної організації Федерації боксу України Олександр Трутнєв.

Фото:

Нашi партнери