Роман Заєв - найкращий тренер 2020 року!

Українська асоціація футболу, Всеукраїнська асоціація футболістів-професіоналів та Всеукраїнська асоціація жіночого футболу за доброю традицією підводить підсумки ігрового року у жіночому футболі.
Лауреати, за підсумками 2020 року, визначалися шляхом голосування серед головних тренерів та капітанів професіональних жіночих клубів Вищої ліги в номінаціях :

• «Найкращий тренер України – 2020»
• «Найкраща футболістка України – 2020»
• «Команда року 2020» («Найкращі 11»)
Незважаючи на важкий рік і карантинні заходи в країні, Українська асоціація футболу, Комітет та Відділ жіночого футболу разом з клубами зробили максимум, щоб були дограні змагання серед професійних жіночих клубів Вищої ліги.
Таким чином, у 2020 році клуби вищого дивізіону зуміли не тільки визначити призерів сезону 2019-2020 років -  чемпіонат України: 1. Житлобуд-2 (Харків), 2. Житлобуд-1 (Харків), 3. Восход (Стара Маячка), Кубок України: 1. Житлобуд-2 (Харків), 2. Восход (Стара Маячка), а і розпочали новий ювілейний 30-й розіграш національного чемпіонату, який вперше за багато років буде зіграний за новою схемою у два етапи.
Отже, настав час оголосити результати в першій номінації за звання найкращого тренера жіночих футбольних клубів України у 2020 році. Тренери та капітани клубів Вищої ліги зробили свій вибір.

В підсумку, набравши 47 балів, переможцем у номінації став головний тренер футбольного клубу «Восход» (с. Стара Маячка, Херсонська область) – Роман Заєв, який випередив за кількістю балів наставників харківських чемпіонів – Валентину Котик та Наталію Зінченко.
1. Заєв Роман – 47 балів
2. Котик Валентина – 42
3. Зінченко Наталія – 37

4. Чайка Надія – 19
5. Кулаковська Каріна – 15
6. Сапронов Сергій – 8
7. Бортнік Олег – 4
8. Гресь Алла – 2
9. Дуднік Олександр – 1
Источник информации: https://womensfootball.com.ua/

Фото:

Нашi партнери