Каховські спортсмени стали стипендіатами персональної стипендії Каховської міської ради для обдарованої молоді 2021 року

З метою матеріального стимулювання та засвідчення особистих досягнень кращих представників обдарованої молоді м. Каховки і подальшого їх творчого розвитку, а також сприянню розвитку молодіжного руху, в місті діє Програма «Стипендії міської ради для обдарованої молоді», реалізацію якої забезпечує відділ у справах молоді та спорту. 
16 грудня 2020 року міський голова підписав розпорядження  за № 207-р «Про затвердження протоколу № 1 від 15 грудня 2020 рлку рішення комісії по призначенню персональних стипендій Каховської міської ради для обдарованої молоді на 2021 рік» у  номінаціях:«Освіта», «Спорт», «Культура», :»Молодіжна політика». 
 Так,  в номінації «Спорт»  серед юнаків  стипендія призначена  Крючкову Денису Павловичу -  студенту ІІІ курсу Херсонського державного університету (факультет Фізичного виховання та спорту), вихованцю відділення легкої атлетики ДЮСШ Каховської міської ради, кандидату у майстри спорту України з легкої атлетики.  Він - чемпіон України з естафетного бігу серед юніорів (U-20) 2019 року, учасник та призер семпіонатів України з легкої атлетики серед юнаків та юніорів, неодноразовий учасник, переможець та призер всеукраїнських, регіональних та обласних змагань з легкої атлетики. 
Серед дівчат у  номінації «Спорт» стипендію призначено  Стрижеус Софії Олексіївні, учениці 9-А класу Каховського закладу загальної середньої освіти № 1, триразовій чемпіонці України, призерці чемпіонату України, переможиці та призерці  всеукраїнських змагань (2019, 2020 рр.) з таеквон-до (ІТФ) у своїх вікових та вагових категоріях. У 2020 році атестована на червоний пояс. Входить до складу національної збірної команди України з таеквон-до (ІТФ) у своїй віковій категорії.




Фото:

Нашi партнери