Тренер новокаховської «Енергії» перейшов працювати до сімферопольської «Таврії»

У зимовому міжсезонні відбулись значні зміни у футбольних клубах Херсонщини. В ЗМІ повідомлялось, що херсонський «Кристал»  відразу залишили 15 гравців і його подальша доля поки нікому невідома. 
Цікаві події відбуваються і в інших командах області, повідомляє Online Нова Каховка. Так,  на офіційному сайті ФК «Таврія»  підтверджено інформацію про призначення Олега Федорчука на посаду головного тренера команди.


Добре відомий нашим уболівальникам тренер Олег Федорчук очолив «Таврію». Протягом останніх п’яти років Олег Вікторович очолював новокаховську «Енергію». Зміна тренера пов’язана з бажанням керівництва якісно поліпшити всі аспекти життєдіяльності клубу і вирішити амбітне завдання виходу в першу лігу.

59-річний фахівець вже був біля керма «Таврії»  з 2004 по 2005 роки, коли команда демонструвала досить видовищний футбол. Тоді Олег Федорчук зайняв друге місце в опітуванні журналістів на звання «Тренер сезону в Україні», поступившись лише Мірчі Луческу.

1 лютого 2021 року керівництво  «Таврії»  проведе прес-конференцію для журналістів про зміни в клубі.

Відзначимо, що «Таврія» і  «Енергія»  проведуть спільні збори. Також очікується, що в тренерський штаб однієї з команд увійде відомий екс-хавбек «Кристала»  Сергій Цой.

За підсумками першої частини сезону 2020/2021  «Таврія» Сімферополь, набравши 23 очки займає друге місце в групі Б Другої ліги, відстаючи від лідируючого «Металу»  на шість балів і маючи гру в запасі.


Фото:

Нашi партнери