У Голій Пристані на підтримку спорту у 2021 році із бюджету громади виділено 250 тисяч гривень

Від карантину чи не найбільше страждають спортсмени. Важко без спортивних баталій і вболівальникам, які позбавлені можливості спостерігати за змаганнями. 
 Міський голова, виконавчий комітет та депутати міської ради переконані в тому, що фізична культура і спорт є складовими частинами виховного процесу дітей, молоді. Саме тому, при формуванні бюджету Голопристанської міської територіальної громади, на виконання заходів міської програми «Фізичне виховання – здоров’я нації» на період 2021-2025 роки, передбачено кошти у 2021 році на оплату транспортних витрат, внесків за участь у змаганнях, оплату відряджувальних тренерам в сумі 250,0 тис.грн.

За січень-лютий поточного року бюджетом громади профінансовано послуги за перевезення голопристанських спортсменів на загальну суму 49,5 тис. грн, а саме: команди юних футболістів ФК «Гопри» під керівництвом тренера Бурковського О.Г., які взяли участь у чемпіонаті України з футзалу U-11 та вийшли у фінальну частину змагань, а також у фіналі чемпіонату України з футзалу U-14, де стали чемпіонами, змагання проходили у містах Білозір’я та Луцьк – 43,5 тис. грн.; Баскетбольна команда «Чемпіон», під керівництвом Настасієнко А.М., змагалась у місті Дніпро у 3 турі Чемпіонату України з баскетболу ( ВЮБЛ) – 6,0 тис. грн. 
Дякуємо, молодим спортсменам та їх тренерам, які гідно представляють місто Гола Пристань на чемпіонатах та змаганнях по всій Україні, за високу, відміну роботу. 
 Голопристанська міська рада


Фото:

Нашi партнери