До програми Європейських ігор Краків-Малопольська-2023 включено ще два нові види спорту

Європейські Олімпійські Комітети оголосили, що до програми Європейських ігор Краків-Малопольська-2023 включено ще два нові види спорту – стрільба з лука та таїландський бокс Муей Тай. 

Нагадаємо, раніше до програми Краків-Малопольська-2023 увійшли бадмінтон, бокс, веслування на каное, карате, стрільба, сучасне п'ятиборство та тхеквондо. 



Якщо стрільба з лука з'явиться на Європейських іграх вже втретє поспіль, то таїландський бокс Муей Тай буде дебютантом змагань в Польщі.

«Європейські ігри дають провідним спортсменам нашого континенту, які займаються популярними видами спорту, можливість змагатися на найвищому рівні й продемонструвати свої виключні таланти широкій аудиторії. Ми раді запропонувати сильне поєднання того й іншого, включивши сьогодні в програму 2023 року стрільбу з лука та таїландський бокс», - відзначив виконуючий обов'язки президента ЄОК Нільс Нігаард.

Координаційна комісія ЄОК з підготовки до проведення Європейських ігор-2023 продовжує тісно співпрацювати з низкою європейських федерацій для формування повного списку програми змагань.


Фото:

Нашi партнери