Олександ Меленюк завоював бронзову медаль на турнірі з боксу пам’яті Олександра Асауленка

З 23 по 27 лютого 2021 року у Кривому Розі  проходиа ІІІ Всеукраїнський  турнір з боксу серед чоловіків пам'яті відомого спортсмена та тренера, майстра спорту СРСР Олександра Асауленка.  Цьогоріч у турнірі взяли участь більше 100 боксерів з України та з-за кордону.




У турнірі брав участь представник Херсонської обласної організації Федерації боксу України Олександр Меленюк (вагова категорія 63 кг ). Супроводжував херсонського  спортсмена старший тренер збірної Херсонської області серед еліти Сергій Меленюк.

У першому поєдинку турніру Олександр боксував з представником Києва Андрієм Чубукова і одноголосним рішенням суддів здобув перемогу.

У другому поєдинку Олександр переміг  боксера з Києва Андрія Борішпольця, у якого є досвід виступів на професійному ринзі.

У півфіналі, херсонець мав вийти на ринг проти Владислава Корябіна (Дніпропетрорвська обл.). Саме цей поєдинок був вирішальним для виходу в фінал. Але через травму, яку херсонський боксер  отримав у другому поєдинку - розсічення над лівим оком, лікарі заборонили брати участь в поєдинку.

У результаті Олександр Меленюк  вимушений був задовольнитися бронзовою  медаллю.




Додамо, що перше місце у командному заліку посіла збірна Узбекистану, боксери якої завоювали 2 золоті, 1  срібну і 3 бронзові медалі. На другому місці - команда Казахстану (2 золоті і 4 бронзові), на третьому – команда м. Києва (2 золоті, 1 бронзова).




Фото:

Нашi партнери