Призначено начальника відділу спорту управління освіти, у справах сім’ї, молоді та спорту Олешківської міської ради

Конкурс на посаду начальника відділу спорту управління освіти, у справах  сім’ї, молоді та спорту  Олешківської міської ради виграв Вадим Міщенко. 

Вадим Володимирович Міщенко  народився 26 грудня 1974 року в місті Олешки (Цюрупинськ).  У 1982-1992 рр. навчався в Цюрупинської середній школі №2. 
У 1993 році закінчив з відзнакою профтехучилище № 31 в м Цюрупинську і отримав професію електромонтера-ремонтника третього розряду. 
З 1993 по 1998 - курсант загальновійськового факультету Військового інституту при Державному університеті «Львівська політехніка». 
 У 1998 році після закінчення військового інституту взяв участь в конкурсі на заміщення вакантних посад викладацького складу в Збройних силах України. За рішенням конкурсної атестаційної комісії отримав посаду викладача кафедри «Теорії та організації фізичної підготовки» у Військовому інституті при Державному університеті «Львівська політехніка». В інституті викладав військово-прикладні дисципліни з фізичної підготовки і був тренером з військового багатоборства – з  Військово-спортивного комплексу, рукопашного бою та офіцерського п'ятиборства. 
 З 2003 по 2016 рік проходив військову службу на офіцерських посадах, в тому числі на керівних. 
З 2014 по 2016 брав безпосередню участь в АТО на Сході України. Учасник бойових дій.



Фото:

Нашi партнери