Юрій Соболевський зустрівся з призерами чемпіонату Європи з боксу

4 березня 2021 року  перший заступник голови Херсонської обласної ради - керівник виконавчого апарату Юрій Соболевський зустрівся з призерами чемпіонату Європи з боксу серед юніорів Ярославою Масюткіною та Валерієм Шульгою. 

Юрій Валентинович привітав херсонських боксерів з вдалим виступом й вагомим медальним доробком та вручив їм відзнаки Херсонської обласної ради.


Так, за особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту Херсонщини та досягнення високих спортивних результатів на чемпіонаті Європи з боксу серед юніорів подяку голови обласної ради оголошено:

Масюткіній Ярославі - бронзовій призерці чемпіонату України та чемпіонату Європи з боксу серед юніорок;

Шульзі Валерію - чемпіону України та бронзовому призеру чемпіонату Європи з боксу серед юніорів.

«Дякую, що займаєтеся цим видом спорту та прославляєте Херсонщину. Бажаю, щоб ви й надалі мали мужність виходити на ринг і завжди поверталися назад переможцем! Окрема подяка, Ярослава, Вам. Ви є прикладом того, що наші жінки не лише гарні, але й сильні, сміливі та мужні», – відзначив Юрій Соболевський та побажав спортсменам подальших успіхів.

Нагадаємо, на чемпіонаті Європи з боксу серед юніорів Валерій Шульга щайняв третє місце у ваговій категорії понад 80 кг, а Ярослава Масюткіна стала бронзовою призеркою у ваговій категорії до 54 кг.


Фото:

Нашi партнери