Томас Бах переобраний президентом МОК на другий термін

Олімпійський чемпіон 1976 року в Монреалі  з фехтування на рапірах Томас Бах був переобраний президентом Міжнародного олімпійського комітету на чотирирічний термін.

 На 137-й сесії МОК, яка відбувається у віртуальному режимі, 67-річний німець отримав 93 голоси  «за»  і 1  «проти»  з 94 дійсних голосів. 
«Щиро дякую вам за цей надзвичайний голос довіри та впевненості. Для мене це ще більш приголомшливо, враховуючи численні реформи та багато складних рішень, які нам довелося прийняти, і які торкнулись усіх нас», - відзначив президент Бах після виборів.  
«Коли ви вперше обрали мене своїм президентом в 2013 році в Буенос-Айресі, я сказав, що хочу очолити МОК відповідно до девізу моєї
передвиборчої кампанії «Єдність в різноманітті» і бути президентом для всіх вас та всіх наших зацікавлених сторін. Це зобов'язання поширюється і на мій другий та останній термін. Мої двері, мої вуха і моє серце залишаються відкритими для кожного з вас. Я сподіваюся, що можу розраховувати на вашу незмінну відданість, підтримку та дружбу також протягом цих чотирьох років».


Фото:

Нашi партнери