Херсонці здобули нагороди на чемпіонаті України з рукопашного бою

Спортсмени херсонської команди (віком від 16 років) вибороли 4 призових місця на чемпіонаті України серед дорослих з рукопашного бою, що відбувся у Києві 6-7 березня 2021 року


Чемпіонкою України з рукопашного бою у своїй ваговій категорії  у розділі «Легкий контакт»  стала Ірина Будій, призерами  - Владлена Стьобіна (2 місце), Олександр Гладких   (3 місце), Денис Солоп (3 місце).

Бойового досвіду набули: Кирило Іващенко (7 місце), Іван Кириченко (7 місце), Михайло Лупак (7 місце), Олександр Мунтян (5 місце), Ігор Солоп (5 місце), Катерина Федченко (5 місце).


У змаганнях взяли участь  понад 200 найсильніших спортсменів з 20 областей України, у тому числі з Херсонщини. Спортсмени змагалися в розділах «дозований контакт», де дозволено нанесення ударів руками, ногами, виконання кидків, больових та задушливих прийомів, «легкий контакт», ката, демонстрували техніку та прийоми самозахисту з використанням зброї та без.

Чемпіонат є початковим етапом відбору до складу національної збірної для участі у Всесвітніх Іграх в Італії та чемпіонаті світу в Києві у 2021 році

Херсонська міська рада



Фото:

Нашi партнери