На Херсонщині пройшли фінальні змагання з настільного тенісу за програмою XVI обласної Універсіади

Протягом лютого в закладах фахової передвищої освіти відбулися І та ІІ етапи змагань з тенісу настільного серед студентів за програмою XVI обласної Універсіади, в яких взяли участь 557 юнаків та дівчат. Кращі з них увійшли до складів збірних команд навчальних закладів.


Херсонським обласним відділенням (філією) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України 4 березня 2021 року проведені зональні обласні змаганнях з тенісу настільного, які відбулись в спортивних залах Херсонського національного технічного університету та Новокаховського фахового коледжу Таврійського державного агротехнологічного університету ім. Дмитра Моторного.

У зональних змаганнях брали участь команди юнаків та дівчат з 13 коледжей. Переможці і призери зональних змагань виборили право участі у фінальних змаганнях, які відбулися 11 березня 2021 року в спортивній залі Новокаховського фахового коледжу Таврійського державного агротехнологічного університету ім. Дмитра Моторного.

У  результаті проведених змагань з тенісу настільного чемпіонами XVI обласної Універсіади в командному заліку стали студенти Херсонського базового медичного фахового коледжу, на другому місці команда курсантів Морського коледжу Херсонської державної морської академії, третє місце вибороли юнаки Новокаховського фахового коледжу Таврійського державного агротехнологічного університету ім. Дмитра Моторного.

Серед команд дівчат на першому місці студентки Херсонського базового медичного фахового коледжу, на другому місці команда дівчат Новокаховського приладобудівного фахового коледжу і третє місце посіли студенти Бериславського медичного фахового коледжу.

В особистому заліку чемпіоном XVI обласної Універсіади став студент Херсонського базового медичного фахового коледжу Філіп Полтавець, друге місце виборов курсант Морського фахового коледжу ХДМА Тарас Петрук, на третьому місці студент Новокаховського фахового коледжу Таврійського державного агротехнологічного університету ім. Дмитра Моторного Дмитро Притика.

Серед дівчат на І місці студентка Новокаховського приладобудівного фахового коледжу Ірина Буртна, ІІ та ІІІ місця послідовно зайняли студентки Херсонського базового медичного фахового коледжу Каріна Хорошевська та Каріна Перерва.

Херсонське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України


Фото:

Нашi партнери