Херсонські майстри джиу-джитсу завоювали нагороди на престижних українських змаганнях

6-7 березня 2021 року в Києві відбувся міжнародний рейтинговий турнір з бразильського джиу-джитсу «AJP International Pro Kyiv» та тур національної першості «Ukraine National Challenge». Організатором змагань виступила Українська федерація бразильского Джиу-джитсу (UFBJJ). 

Змагання у Києві стали першими значущими після послаблення карантину. Також це один із найбільш масових і значущих турнірів в Україні. 
Вихованці Херсонського спортивного клубу бойових мистецтв «Катран» (директор Єгор Лебідь), який спеціалізується саме на бразильському джиу-джитсу та грепплінгу,  разом  зі спортсменами спортивних секцій з бразильського джиу-джитсу Херсонського міжшкільного навчально-виробничого комбінату і  Херсонської ДЮСШ «Спартак» вдало виступили у турнірах, щавоювавши  3 золоті, 5 срібних та 7 бронзових  у  AJP Kyiv international pro та 6  золотих, 8 срібних і 4 бронзові -  у Ukraine national challenge. 
Золоті нагороди вибороли вихованці клубу «Катран»: Тимур Єрмаков, Нікіта Фурик, Костянтин Загвоздкін, Максим Федченко, Олександр Андрієнко та Ярослав Фролов. 

Нагадаємо, бразильське джиу-джитсу — це бойове мистецтво та система самозахисту, що сфокусоване на боротьбі, особливо, в партері (поза лежачи або навколішки). Бразильське джиу-джитсу походить від японського бойового мистецтва Кодокан дзюдо і народилось на початку XX століття.

Фото:

Нашi партнери