«Фаворит» (с. Роздольне) – володар Кубку Ліги Каховської ТГ

14 березня 2021 року в спортивному залі ДЮСШ Каховської міської ради фінальними поєдинками завершився розіграш Кубку Ліги з футзалу  Каховської ТГ 2021 року.
Змагання, організовані відділом у справах молоді та спорту міської ради спільно з міською федерацією футболу та футбольною громадськістю, тривали з 6 лютого. У розіграші кубку взяли участь 9 команд з Каховки, Роздольного та Коробків. 

У матчі за третє місце зустрілися команди «Інтер» (Каховка) та «Опентек» (Каховка). Цікавий поєдинок гідних суперників завершився мінімальною перемогою футзалістів «Опентеку» - 2:1. 
Ще більш видовищним став вирішальний фінальний матч розіграшу Кубку Ліги. Як і торік, у фіналі зійшлися чинний володар Кубку Ліги - футбольна команда ветеранів «Олімпієць» (Каховка) та потужний і амбітний «Фаворит» з Роздольного. Як і минулого року основний час не виявив переможця – 4:4, причому «олімпійцям» вдалося повернутися у гру з рахунку 1:4. Все мали вирішувати післяматчеві пенальті. Цього року доля у «футбольній лотереї» посміхнулася футболістам з Роздольного. Отже, «Фаворит» - володар Кубку Ліги, «Олімпієць» - срібний призер. 
Оргкомітет турніру визначив кращих гравців: кращий воротарПавло Забара (Фаворит), кращий бомбардир (9 м’ячів) – Руслан Точілін (Опентек), кращий гравецьВіктор Дзьоба (Олімпієць). 
Команда-переможець та команди--призери нагороджені почесними кубками, медалями, грамотами від організаторів та футбольними м’ячами від Херсонської обласної асоціації футболу. Кращі гравці були відзначені грамотами та пам’ятними кубками.


Фото:

Нашi партнери