«ЕККО» – володар Суперкубку Каховської ТГ з футзалу 2021 року

У неділю, 14 березня 2021 року, в спортивному залі Каховської ДЮСШ визначився володар Суперкубку Каховської ТГ з футзалу ім. О.Гатила 2021 року, присвяченого пам’яті воїнів-інтернаціоналістів Каховщини. Організатори змагань: відділ у справах молоді та спорту міської ради, при підтримці Каховського міського товариства воїнів-інтернаціоналістів, міської федерації футболу, управління освіти, адміністрації ДЮСШ та футбольної громадськості міста. 

У розіграші Суперкубку, що стартував 14 лютого цього року, брали участь 6 команд з Каховки та Малокаховки, які розіграли почесний трофей за коловою системою. 
Наводимо результати матчів останнього 5 туру: 
«Екліпс» – «Старт» – 1:2 («Старт – бронзовий призер розіграшу Суперкубку)
«Спартак» - «Малокаховка» - 5:3
«ЕККО» - «Вінстайл» - 3:2
Саме в останньому матчі вирішувалась доля почесного трофею, адже до звітного поєдинку обидві команди підійшли без втрат очок. На майданчику весь ігровий час точилася справжня, безкомпромісна, рівна чоловіча боротьба гідних суперників – лідерів каховського футзалу. Футболісти обох команд демонстрували найкращі технічні та фізичні якості. Майже до самого фінального свистка тримався нічийний рахунок 2:2, який влаштовував «Вінстайл». Але за 30 секунд до кінця гри, завдяки чудовій індивідуальній майстерності Юрія Комягіна, «ЕККО» зумів вирвати таку бажану перемогу – 3:2 – та став володарем Суперкубку Каховської ТГ з футзалу 2021 року. 
Кращими гравцями розіграшу Суперкубку визнані: кращий воротар – Віталій Крутієнко (Екліпс),  кращий бомбардир (11 м’ячів) – Олег Василенко (Старт), кращий гравецьСергій Гайдаєнко (Вінстайл)
Під час церемонії нагородження учасників змагань привітали члени міського товариства воїнів-інтернаціоналістів та вручили команді «ЕККО» перехідний Суперкубок ім. О.Гатила. 
Команда-переможець та команди-призери також були відзначені почесними кубками, грамотами та медалями від організаторів і футбольними м’ячами Херсонської обласної асоціації футболу, а кращі гравці турніру – грамотами та пам’ятними кубками. 


Фото:

Нашi партнери