Юрій Соболевський зустрівся з боксерською спільнотою Херсонщини7

17 березня 2021 року  перший заступник голови Херсонської обласної ради – керівник виконавчого апарату Юрій Соболевський зустрівся з боксерською спільнотою Херсонщини.

У ході візиту керівництво Херсонської обласної організації Федерації боксу України підняло багато необхідних питань, серед яких розвиток юнацького та професійного боксу, а також розвиток боксерів вищого рівня.


Юрій Соболевський відзначив, що на Херсонщині функціонує комплексна програма розвитку фізичної культури і спорту в Херсонській області на 2019 – 2023 роки, в рамках якої з обласного бюджету надається фінансова підтримка закладам спортивного спрямування, які спеціалізується, в тому числі, і на підготовці боксерів. На жаль, всі потреби спортсменів обласна влада не може задовольнити, але працюватиме над тим, аби збільшити асигнування на спорт.

Також Юрій Соболевський подякував Херсонській обласній організації Федерації боксу України за внесок у розвиток боксу та вручив її керівникам почесні відзнаки.

Так, Почесною грамотою обласної ради за вагомий внесок у розвиток боксу, підтримку спорту і пропагування здорового способу життя на Херсонщині нагороджено:


Вибранського Віталія Вадимовича – віце-президента Херсонської обласної організації Федерації боксу України;

Плачкова Сергія Івановича – першого віце-президента Херсонської обласної організації Федерації боксу України.

Подяку голови обласної ради за вагомий внесок у розвиток боксу, підтримку спорту і пропагування здорового способу життя на Херсонщині оголошено Трутнєву Олександру Олександровичу – президенту Херсонської обласної організації Федерації боксу України.


Фото:

Нашi партнери