Уряд затвердив призначення 130 стипендій для видатних спортсменів та їх тренерів

17 березня 2021 року  Кабінет Міністрів України підтримав проєкт Указу Президента України «Про призначення стипендій Президента України для видатних та молодих і перспективних спортсменів України з олімпійських видів спорту та їх тренерів». Про це повідомив Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт. 


«Ми повинні відзначати досягнення наших спортсменів та їх тренерів за великий внесок. Адже перемога наших збірних на міжнародних змаганнях - це прославляння України на весь світ. Дякую всім причетним, завдяки яким підіймається наш стяг не тільки в нашій країні, а й на міжнародних аренах», - зазначив Міністр. 

Відтак відзначають спортсменів зі складу збірних команд України, які зайняли в поточному році перше-третє місце на чемпіонатах Європи, на чемпіонатах Європи серед молоді та їх тренерів, а також спортсменів, які зайняли перше-третє місце серед юніорів (юніорок), в олімпійських номерах програми з додержанням умов проведення змагань на Олімпійських іграх. 

Зазначеним проєктом акта передбачається призначення 130 стипендій. Загальна сума на реалізацію проєкту акта становитиме майже 18 млн грн.


Фото:

Нашi партнери