Новотроїцький район. Зустріч срібного призера Паралімпійських ігор з футболу Івана Доценка

12 вересня 2012 року смт Новоолексіївка Новотроїцького району, куди прибуває потяг "Київ-Сімферополь", урочисто зустрічали срібного призера Паралімпійських ігор з футболу Івана Доценка, 
У складі делегації були рідні, знайомі, керівник апарату райдержадміністрації А. Балан, головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Ф. Гостєв, головний спеціаліст відділу з питань внутрішньої політики, зв’язків із засобами масової інформації та громадськістю апарату райдержадміністрації Ф. Коденцев.
Приємною несподіванкою була інформація диспетчера залізничного  вокзалу про те, що прибув потяг,  де біля восьмого вагону делегація новотройчан зустрічає срібного призера Паралімпійських ігор з футболу Івана Доценка, люди підходили і поздоровляли із заслуженою перемогою.

їЦього ж дня на центральній площі смт Новотроїцького відбулася урочиста зустріч футболіста, з   жителями району, учнями загальноосвітніх закладів та гравців дитячих футбольних команд.

З привітальним словом виступив голова районної державної адміністрації Петро Збаровський, якмй відзначив, що своїми спортивними досягненнями Іван Доценко прославив Новотроїцький район не тільки на всю Україну, а й на увесь світ та побажав йому міцного олімпійського здоров’я,  нових спортивних звершень і перемог.


У свою чергу срібний призер подякував новотройчанам за теплу зустріч та закликав молодь активно долучатися до занять фізкультурою і спортом.
 На закінчення  заходу всі присутні мали змогу взяти автограф у відомого земляка та зробити фото на згадку.


Фото:

Нашi партнери