У Херсоні спортсмени-гирьовики провели благодійний марафон «Сила у Доброті»

У суботу, 20 березня  2020 року,  у Херсоні на території ТРЦ «Фабрика», уже втретє пройшов унікальний благодійний марафон «Сила у Доброті», ініціатором проведення якого став відомий херсонський спортсмен-гирьовик та тренер  Михайло Олійник. 

Мета проекту – популяризація здорового способу життя, створення умов для встановлення нових рекордів в силових видах спорту та збір коштів під час проведення силових програм для благодійної допомоги людям та дітям з важкими хворобами або травмами. 
Цього разу вдруге збирали кошти для лікування та реабілітації хворої на рак Євгенії Федосенко. Подібний марафон на підтримку дівчини проводився у лютому минулого року. Євгенія до сих пір бореться з хворобою та виховує маленького сина
Під час благодійного марафону «Сила у Доброті» спортсмени-гирьовики протягом трьох годин піднімали пудові гирі, показавши наступні результати: 
Михайло Олійник: жим гирі 16 кг -  2101. 
Олександр Пучков: поштовх гирі довгим циклом - 2186.
Сергій Безворотній: поштовх гирі 16 кг – 2491. 
Дмитро Соценко: поштовх гирі 16 кг – 3098. 
Поки спортсмени 3 години виконували вправи, усі бажаючі робили благодійний внесок для адресної допомоги Євгенії.
Кошти збирали через благодійний фонд  «Джерело життя», (голова фонду настоятель храму святої мучениці цариці Олександри – Калита Андрій)
Під час проведенння благодійного марафону «Сила у Доброті», вдалося зібрати 9 тисяч 285 гривень (всього з електронними переказами 14.230). Кошти відразу були спрямовані на подальше лікування Євгенії.


Фото:

Нашi партнери