Херсон. День міста у спорті

За повідомленням управління молоді та спорту Херсонської міської ради, під час святкування Дня міста у Херсоні відбулися  спортивні змагання змагання і турніри, які зібрали багато спортсменів і шанувальників спорту. 

Футбол. 16 вересня на стадіоні «Кристал» відбулася матчева зустріч між футбольними командами ІІ ліги «Кристал» (м. Херсон) та «Скала» (м. Стрій).
Команди зустрілись у дні святкування 234-ї річниці заснування міста, тож настрій як у гравців, так і у кількох сотень вболівальників був надзвичайно позитивний. Проте, херсонці програли з рахунком 2:2. 

У відкритому міському турнірі серед дітей 2004 року р.н. з футболу, який проходив у дитячо-юнацькій спортивній школі № 1, взяли участь 5 команд   (15 футболістів в кожній команді). Переможцями змагання стали: І місце -  команда «Кристал» спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву "Кристал" з футболу, ІІ місце - футбольна команда «Освіта» № 1, ІІІ місце - футбольна команда «Майстер-С» обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Колос».

Пляжний футбол. У розважальному комплексі «Панські розваги».  пройшов  суперфінал  з пляжного футболу, де виступили 7 команд. За підсумками змагань  І  місце у  команди «Вікторія»,  ІІ місце – «Таврік», ІІІ місце – «Оптіма-Фарм».

Пляжний волейбол.
  У змаганнях відкритого міського турніру в  Гідропарку взяли участь 17 спортсменів (12 дівчат і 5 юнаків) з Херсона та Херсонської області. Перемогли  спортсмени з с.Чулаківка (Голопристанський район): 1 місце - Коробка/Пешкова,  ІІ місце - Волосян/Олійник,  ІІІ місце – Пірник/Піддібровна  та спортсмени з с.Брилівка Цюрупинського району:  І місце – Бойко/Авраменко, ІІ місце  – Стасенко/Стеценко; ІІІ місце – Дікарев/Варивода;

Бокс. У рамках святкування Дня міста відбувся відкритий міський турнір з боксу.  У змаганнях, які пройшли на базі  Херсонського міського клубу «Бокс-Херсон», взяли участь 120 спортсменів з м. Херсона та Херсонської області. Переможцями турніру стали: І місце – «Бокс-Херсон», ІІ – СДЮШОР з боксу, ІІІ місце – дитячо-юнацька спортивна школа «Гарт».

Вітрильна регата до  Дню міста та пам’яті М.Заруського. Дуже яскраве змагання, в якому взяли участь 90 спортсменів та зібрало  понад 5 тисяч глядачів. Перехідний Кубок ім. М.Заруського в черговий  раз виборола Херсонщина.

Теніс. Змагання відкритого  міського турніру з тенісу пройшли на тенісних кортах стадіону «Спартак». Переможцями змагань у своїх вікових групах  стали:  - серед дівчат 2002 р.н. І місце – Яна  Поздняк  (Херсон), ІІ місце – Кіра Хабарська (Херсон), ІІІ місце – Катерина Романіхіна  (Каховка),
- серед юнаків 2002 р.н.: І місце – Микита Алферов, ІІ місце – Мілуш Кульшев , ІІІ місце – Богдан Данилевський,
- серед юнаків 2000 р.н.  І місце – Олександр Петров, ІІ місце – Данило Демьянов , ІІІ місце – Олександр  Дмитрієв,
- серед дівчат 2000 р.н.  І місце –  Яна Поздняк, ІІ місце – Ганна Шабієва, ІІІ місце – Єлизавета Волошина.
 
Фото http://sport-kherson.org.ua/307-sportivni-zmagannya-prisvyachenni-dnyu-mista.html 


Фото:

Нашi партнери