Футзальний турнір пам’яті футболістів Каховщини

21 березня 2021 року  у м. Каховка в спортивному залі ДЮСШ Каховської міської ради відбувся традиційний відкритий турнір з футзалу серед ветеранів (45 років і старші), присвячений пам’яті футболістів Каховщини. 
Організатори турніру: відділ у справах молоді та спорту Каховської міської ради, Каховська міська федерація футболу, управління освіти та ДЮСШ Каховської міської ради.Змагання проходили з дотриманням діючих карантинних вимог

У турнірі взяли участь чотири команди: «Каховка», «Енергія» (Нова Каховка), «Тарпан» (Нижні Сірогози) та «Вікторія» (Асканія-Нова). Учасників змагань привітали Каховській міський голова Віталій Немерець та начальник відділу у справах молоді та спорту міської ради Лідія Левчик. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять футболістів Каховщини, які передчасно пішли з життя. 
Першість у турнірі розігрувалась за «коловою» системою. Всі матчі проходили у цікавій та безкомпромісній спортивній боротьбі, ветерани демонстрували нев’янучу футбольну майстерність 
За підсумками змагань перемогу святкували господарі майданчику - команда «Каховка». На другому місці – «Енергія» (Нова Каховка), на третьому – «Тарпан» (Нижні Сірогози). 
Кращими гравцями у складах команд-учасниць були визнані: Олександр Забара (Каховка), Анатолій Барабаш (Асканія-Нова), Сергій Ружицький (Нижні Сірогози),  Ігор Штихар (Нова Каховка). 
Організатори змагань висловлюють щиру подяку всім командам-учасницям за підтримку ветеранського спорту та пропаганду здорового способу життя.


Фото:

Нашi партнери