Чергова перемога херсонців у чемпіонаті України з боксу серед юніорів

З 18 по 23 березня 2021 року у м. Кривому Розі проходив чемпіонат України з боксу серед юніорів.

У змаганнях взяв участь 371 спортсмен з усіх областей України. Із за великої конкурентності, херсонські спортсмени проводили по 5-6 боїв у своїх вагових категоріях.

Переможцем на чемпіонаті України серед юніорів у ваговій категорії до 75 кг став боксер Херсонської обласної федерації Олексій Степанов, який через явну перевагу виграв у противника з Києва в другому раунді.


Бронзову медаль чемпіонату у ваговій категорії до 48 кг здобув вихованець Херсонського фахового спортивного коледжу Максим Полікарпов.

Впевнено та стійко Максим провів півфінальний бій з суперником з Запорізької області, але, на жаль, за рішенням суддів перемогу отримав суперник.

За результатами змагань інші боксери Коледжу посіли наступні місця: Хохонь Никита – 5 місце, Карловець Максим та Рогощенко Денис – 9 місце.

Президент Херсонської обласної організації Федерації боксу України Олександр Трутнєв прокоментував результати чемпіонату: «Вітаю Олексія Степанова і його тренера Олександра Скібінського з тріумфальним виступом на чемпіонаті України. Хочу побажати їм успіху на майбутньому чемпіонаті Європи. Також в цих змаганнях прекрасно себе проявив Полікарпов Максим, який став бронзовим призером чемпіонату».


Фото:

Нашi партнери