Завершився І та ІІ етапи змагань з волейболу серед студентів за програмою XVI обласної Універсіади

Протягом лютого-березня 2021 року в закладах вищої освіти Херсонщини відбулися І та ІІ етапи змагань з волейболу серед студентів за програмою XVI обласної Універсіади, в яких взяли участь 1048 юнаків та дівчат. Кращі з них увійшли до складів збірних команд навчальних закладів.

Херсонським обласним відділенням (філією) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України проведені фінальні змагання з волейболу, які відбулись в спортивному залі Херсонського державного аграрно-економічного університету. 
У результаті проведених змагань з волейболу чемпіонами XVI обласної Універсіади серед юнаків стали студенти Херсонського державного аграрно-економічного університету, на другому місці - команда Херсонського державного університету, третє місце посіли студенти Херсонської державної морської академії. 
Серед команд дівчат на першому місці студентки Херсонського державного університету, друге місце виборола команда дівчат Херсонського державного аграрно-економічного університету і на третьому місці - команда дівчат Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ.


Фото:

Нашi партнери