Іван Литвиненко – новий голова відокремленого підрозділу Федераці] дзюдо України в Херсонській області

29 березня 2021 року у Херсоні відбулася звітно-виборна конференція відокремленого підрозділу Федерації дзюдо України в Херсонській області. 
Одноголосним рішення делегатів конференції керівником організації було обрано Івана Литвиненка. За словами нового голови відокремленого підрозділу ФДУ в Херсонській області, він чітко розуміє основні задачі, щодо розвитку дзюдо в області: 

 «У нас дуже багато тренерів в області і наразі основна задача – об’єднати наші зусилля задля спільного результату. Основна ціль – це масовість в нашому виді спорту, привернення уваги молоді, та досягнення результатів. Адже коли є чемпіони України з нашої області, наприклад, серед молоді, на них далі будуть рівнятися всі вікові категорії».
Також Іван Литвиненко зазначив, що в найближчих планах є проведення чемпіонату України в Херсонській області. 
З вітальним словом до учасників засідання звернувся віцепрезидент Федерації дзюдо України Михайло Руденко. Він зазначив, що на превеликий жаль дзюдо на Херсонщині зовсім не розвинене та назвав основні шляхи вирішення цієї проблеми: 
«На жаль, повинен констатувати, що за всіма показниками на сьогоднішній день Херсонська область посідає останнє місце з показників розвитку дзюдо в Україні. Як і в будь якій справі, повинна бути хороша команда людей, які цим хворіють, переживають. Повинен бути хороший керівник, який буде брати на себе відповідальність по організації всіх тих заходів, які сприяють розвитку дзюдо в регіоні. 
Сподіваюсь, що ті особи, які сьогодні будуть запрошені – це є справжні фахівці в дзюдо». 

Пресслужба ФДУ

 


Фото:

Нашi партнери