Відкритий чемпіонат ГО ХОО ФСТ «Динамо» з гирьового спорту серед правоохоронних органів, рятувальних служб та організацій силових структур

2 квітня 2021 року у м. Херсоні   за підтримки начальника обласного главку поліції Олександра Прокудіна відбувся відкритий чемпіонат ГО ХОО ФСТ «Динамо» з гирьового спорту серед правоохоронних органів, рятувальних служб та організацій силових структур. 

Команда поліції Херсонщини складалася з 7  працівників, які виступили в різних вагових категоріях. Поліцейські виконували дві вправи з гирею вагою 24 кг: поштовх гирі обома руками та ривок почергово лівою та правою рукою. 
За результатами змагань команда поліції Херсонщини виборола перше місце.
В особистому заліку призери визначались у 6 вагових категоріях. Перше місце вибороли: у  категорії до 68 кг - Крутьков Сергій, співробітник управління карного розшуку;  у категорії до 78 кг - працівник спецпідрозділу КОРД;  у категорії до 95 кг  - Кислюк Ростислав, слідчий Херсонського районного управління поліції; у категорії понад 95 кг  - Боклаженко Сергій, співробітник роти поліції особливого призначення. 
Друге місце у  категорії до 73 кг   посів  Штанько Максим, співробітник роти поліції особливого призначення. 
У категорії до 85 кг трете місце зайняв  Арзуманов Карен, співробітник роти поліції особливого призначення, та у ваговій категорі до 95 кг -  Жвавець Сергій, співробітник слідчого управління. 
Переможці та призери отримали кубки, медалі та грамоти.


Фото:

Нашi партнери